Over ons

 

Boetiek Style, intussen zeer bekend in Bilzen en omstreken, gesticht in 1994 en sindsdien steeds op zoek naar de meest modieuze merken voor jongens en heren. Vanessa die de dagelijkse leiding van de winkel in handen heeft, zorgt ervoor dat je zonder veel moeite de outfit vindt die perfect bij je past. Dit voor een uiterst betaalbare prijs. Ons assortiment bestaat uit diverse merken die wij met de jaren met zorg hebben geselecteerd. Ons gamma is exclusie en moeilijk elders te vinden onder een dak, wat je outfit nu net dat tikkeltje meer uitstraling geeft. Kleding ideaal voor vrijetijdsactiviteiten, sollicitatie, communie en zelfs voor te feesten. Van lekker casual streetwear tot trés fashionable chique.

‘Style’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een real fashion shop voor stoere jongens en hippe mannen.

Ook zondag geopend van 14h tot 18h. Combineer je bezoek van onze winkel dus met een bezoek aan het demerstadje Bilzen, het gezellige marktplein op wandelafstand de ideale plek voor een hapje en een drankje.

Weinig winkels die ons portofolio van merken kunnen aanbieden. Wil je weten wat we allemaal in de aanbieding hebben? Kom even langs, kijk in onze SHOP of op onze MERKEN pagina.

Het feit dat je gratis kan parkeren (vergeet wel niet je blauwe schijf) in de Stationlaan voor de deur is het dus steeds makkelijk te ruilen of retourneren in ons fysieke winkel.

‘Style’, niet kwantiteit, wel kwaliteit en diversiteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Mocht je nog vragen hebben kan je steeds even langskomen in onze winkel op de Stationlaan 10 te Bilzen, een mailtje sturen op  info@boetiekstyle.be ,telefonisch op het nummer 089/50.31.74  of natuurlijk via onze socials: Facebook en Instagram